Välkommen på föreläsning med Markus Torgeby 2023

Markus Torgeby hade en lovande framtid som långdistanslöpare men valde istället att tillbringa fyra år ensam i den jämtländska skogen, vilket dokumenterades i SVTs dokumentär ”Löparen”. Uppföljaren ”Löparens väg” skildrar Markus Torgebys liv och livsstil idag. Hans tid i skogen förändrade hans syn på livet och gav honom insikter om hur det moderna livet påverkar människan negativt genom stress och press från omgivningen. De åren i skogen gav honom tid för eftertanke och reflektion över hur han ville leva sitt liv framöver.

Under hösten kan du följa Markus i SVTs dokumentärserie ”Husdrömmar” i tre avsnitt, där han och hans familj bygger sin lilla stuga. Programmet har premiär den 26:e oktober.

Under åren har Markus haft förmånen att föreläsa för stora och små företag. Men väldigt sällan anordnat egna föreläsningar – förrän nu!  Markus Torgebys unika blandning av berättande och motiverande tal har gjort honom till en eftertraktad talare både i Sverige och internationellt.

Med sin genuina personlighet och otroliga berättarförmåga fortsätter han att inspirera och påverka individer genom sina ord, uppmuntra dem att omfamna sina egna personliga resor och finna styrka mitt i motgångar.

”Jag föreläser om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation. Jag pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Jag pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa”. 

Föreläsningsturnén 2023 - välkommen!

Under hösten 2023 besöker Markus Torgeby många städer. Passa på att anmäla er här och boka ert möte med Markus och lyssna på hans berättelse. Priset är 395 kr / person. Ni betalar enkelt med Swish. 

Under hösten kommer Markus besöka flera platser i Sverige. Håll utkik på hans sociala medier för uppdaterat schema. På plats kommer det finnas möjlighet att köpa hans böcker. Betalning sker med Swish.

Anmäl dig och betala här!

Du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna här och väljer ort. Du swishar beloppet till 1236133052.
Det kommer också en bekräftelse på uppgifterna till din mail. Skriv gärna vilken ort du anmäler dig till i meddelandet. 
Priset är 395 kr per person.

  • Du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna här och väljer ort. Du swishar beloppet till 1236133052 (Torgeby 180 grader AB)

  • Skriv gärna vilken ort du anmäler dig till i meddelandet

  • Om du vill ha kvitto så mailar du markustorgeby@gmail.com och skickar med dina uppgifter (namn, adress, telefonnummer, personnummer).

  • Om du vill köpa flera platser och få det fakturerat mailar du markustorgeby@gmail.com
Surfar du på mobil? Då går det bra att klicka på QR-koden så öppnas ditt Swish. Voila!
Rulla till toppen